Safari Adventures

Badhoevedorp, Netherlands

Safari Adventures designs safaris in Tanzania, Zambia, and Zanzibar with much care and enthusiasm.

Testimonials 3

 • Luuk and Britta Wesseling Netherlands

  Safari Adventures website

  In Juli zijn wij via Safari Adventures 3 weken naar Zambia geweest, een fantastisch safariland met relatief weinig toeristen. In Kafue park overnachten we in zeer bijzondere Tented Camps van Mukambi Safaris. Wat een geweldige service en heerlijk eten. Veel nijlpaarden, krokodillen en leeuwen gezien, waarvan een keer met een ‘kill’. Toen naar Livingstone voor de beroemde Victoria watervallen, een geweldig schouwspel en daarna op eiland in de Zambezi overnacht, waar we ook een lokaal dorp hebben bezocht en met de lokale bevolking hebben gegeten en gedronken, een onvergetelijke ervaring. Als laatste park bezochten we Zuid Luangwa, bij Track & Trail rivercamp, waar we volop hebben genoten in ons luxe chalet, de uitstekende service en de talloze wilde dieren, waaronder maar liefst 4 luipaarden en waar de olifanten heel dichtbij ons kwamen toen we in het zwembad lagen. Zambia is een absolute aanrader voor meer dan alleen safari!

 • Willem Brouwer and Monique van Wirdum Netherlands

  Safari Adventures website

  Wij hebben genoten van een geweldige Safari & Strandvakantie: Selous & Zanzibar. Eerst 3 dagen in de wildernis van de Selous, waar wij in een open safari jeep, met een boot en te voet een gedeelte van dit immens grote reservaat hebben mogen ontdekken. Hier hebben we naast heel veel wilde dieren op het land, in de Rufiji rivier en in de lucht, wel meer dan 10 leeuwen gezien en zelfs een keer met een prooi! Daarna hebben we een aantal dagen heerlijk kunnen relaxen in het sfeervolle Paradise Beach Resort op Zanzibar. Alle medewerkers waren stipt op tijd, de accommodaties schoon met prima bedden, het eten meer dan goed en vooral het persoonlijke contact met de managers van het Africa Safari Camp hebben wij erg gewaardeerd. Wij hebben al heel wat reizen gemaakt, maar deze reis heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Het was helemaal top!

 • Jelle van den Oever and Domenique van Olderen Netherlands

  Safari Adventures website

  We hebben een enorm gave reis gehad. Veel gezien en enorm genoten van het land, de mensen en de natuur. Het was een onvergetelijke ervaring. Hele goede combinatie van safari en strand. Daarnaast erg fijn dat jullie zo flexibel zijn in het opzetten van de reis. Super bedankt!

Spread the love

Share Safari Adventures's page and retreats with your network